Eetkamerstoelen, eetkamerfauteuils en fauteuils

In allerlei soorten en maten

Bent u op zoek naar eetkamerstoelen, eetkamerfauteuils of fauteuils? De uitgebreide collectie van Vrancken Meubelen in Nederweert varieert van gloednieuwe hedendaagse stoelen tot traditionele modellen.

Bekijk onze collectie

Lekker aan tafel

Eetkamerstoelen

Niets zo vanzelfsprekend als een eetkamerstoel, maar eigenlijk is het ongelooflijk hoeveel verschillende modellen er zijn. Wij hebben eetkamerstoelen die passen bij iedere woonstijl. Houten stoelen voor de liefhebber van de klassiekere modellen, maar de modernere uitvoeringen met een fraai onderstel van rvs zien er ook prachtig uit.

Vrancken Tip #1

Combineer uw stoelen met een bank

Het samenstellen van een interieur kunt u vergelijken met het zoeken van een geslaagde outfit voor een feest. Ook voor eetkamerstoelen is het een kwestie van combineren. Dankzij onze grote keuze in modellen, kleuren en materialen, vindt u bij Vrancken Meubelen precies de juiste stoel die bij uw zitbank past. Wat is uw match?

Fauteuils

Lekker relaxen

Geen interieur is compleet zonder een lekker comfortabele fauteuil. Wij hebben een mooi aanbod voor verschillende woonstijlen. Gaat u voor een gedurfd ontwerp, of juist een klassieke look?

Bekijk onze collectie

Eetkamerfauteuils

Lekker uitgebreid tafelen met uw familie

De eettafel wordt een steeds belangrijkere plek in een huis. We brengen graag veel tijd door in de keuken. De leefkeuken is een favoriete plek om onze familie en gezinsleden te ontvangen.

Eetkamerfauteuils zijn bij uitstek om lang na te tafelen. Ze bieden veel meer comfort dan normale eetkamerstoelen. Dat worden lange, gezellige avonden!

En komt er eens onverwachts bezoek over de vloer? Dan kunt u een eetkamerfauteuil gemakkelijk bijschuiven.

Bekijk onze collectie

Vrancken Tip #2

Fauteuils, eetkamerstoelen en eetkamerfauteuils zijn verkrijgbaar in ontelbare fraaie kleuren. Het is verleidelijk om te kiezen voor een opvallende kleur, zoals rood of geel. Maar als u daarop uitgekeken raakt, hebt u een probleem.

Kies voor stoelen in rustige kleuren

Ons advies?

Gebruik de zitkussens en andere woonaccessoires om een kleurrijk statement te maken. Van eetkamerstoelen of eetkamerfauteuils in een neutrale, tijdloze kleur, hebt u veel langer plezier.