Lifestyle meubelen

Voor een uniek karakter in uw huis

Vrancken Meubelen heeft een verrassend aanbod lifestyle meubelen. Wilt u uw interieur een unieke, persoonlijke uitstraling geven? Laat u dan inspireren door onze selectie Indiase kasten, de Mundo- en Baldo teak meubelen met rvs-details en de handige selectie overige teakmeubelen.

Indiase kasten

Unieke blikvangers voor iedere kamer

We importeren de Indiase kasten zelf en we hebben een fraaie selectie samengesteld met dressoirs, boekenkasten, vitrinekasten en dressoirs. Zo hebt u snel een prachtige blikvanger in uw kamer.

Opvallend is het gedetailleerde houtsnijwerk. Prachtig ambachtelijk handwerk en het bewijs van tijdloos vakmanschap. En iedere kast is uniek. Doordat de Indiase kasten ook verkrijgbaar zijn in moderne, frisse kleuren, passen ze bovendien bij iedere woonstijl.

Kortom: Indiase meubelen brengen een gezellig thuisgevoel in iedere kamer. Ze zorgen voor sfeer en karakter: onmisbaar in ieder huis.

Bekijk de gehele collectie

Mundo / Baldo

Rustieke teakmeubelen met een vleugje moderne techniek

De handgemaakte Mundo- en Baldo teakmeubelen combineren de rustieke uitstraling van teakhout met moderne technische toepassingen van rvs. Denk aan een roestvrijstalen onderstel, of strakke handgrepen. Deze spannende mix van oud en modern maakt deze meubels net een tikkeltje anders.

Mundo en Baldo vormen totale, harmonieuze woonprogramma’s, inclusief eettafels, bijzettafels, stoelen en verschillende soorten kasten.

Bekijk de Mundo collectie
Bekijk de Baldo collectie

Maak uw kamer extra gezellig

Bekijk onze Teak-collectie

Kies voor een teakmeubel

Wilt u een kamer wat gezelliger maken? Dan biedt ons uitgebreide assortiment teakmeubelen veel inspiratie. Denk aan tafels, krukjes, kleine kasten, kisten en schermen (room dividers).

Teak leeft en geeft een rustiek tintje aan een ruimte. Een kille kamer wordt in een handomdraai gezelliger. Het teakhout wordt in zijn waarde gelaten.